Werken met wijvindenautos.nl

Samen stellen we een zoekprofiel op. Dit doen we door middel van een online zoekformulier en een telefonisch of persoonlijk intakegesprek met één van onze adviseurs. Voor het vinden van jouw auto hanteren we de volgende stappen:

Intake

Aan de hand van het online zoekformulier en het intakegesprek wordt de behoefte bepaald en een zoekprofiel opgesteld.

Zoekopdracht
en zoeken

Bij een akkoord gaan we op basis van het zoekprofiel specifiek voor jou op zoek. In deze fase stellen we maximaal drie auto's aan je voor.

Vinden

De voorkeursoptie uit het zoekresultaat wordt verder uitgewerkt met een bezichtiging, proefrit, eventuele aankoopkeuring, garanties, etc

Deal

Indien alles akkoord is wordt er onderhandelt met de verkoper en is de deal gesloten!

Extra service

Proefrit maken

Het is natuurlijk mogelijk om een proefritje te maken in de auto dit hoort immers bij het maken van de juiste keuze. Hier helpen wij de klant graag bij. De klant kan aangeven wanneer hij/zij de proefrit graag wil maken. En dan gaan wij aan de slag om te organiseren dat de desbetreffende auto klaar staat voor een proefritje. Dit brengt verder geen kosten voor de klant met zich mee.

Garantieverzekering

Zorgeloos rijden met een Autotrust Garantie.
Met een AutotrustGarantie behoren onverwachte reparatiekosten tot de verleden tijd en kunt u dagelijks met plezier én zonder zorgen rijden.

Afhankelijk van de kilometerstand en de leeftijd van uw auto bieden wij, in samenwerking met Autotrust, verschillende garantiemogelijkheden aan.

In de loop der jaren is Autotrust, dankzij een passie voor autotechniek uitgegroeid tot marktleider op het gebied van garantieverzekeringen.

Eenvoudig uw claim melden via het Autotrust Claimportal
Is er iets mis met uw auto? Dan kunt u dit eenvoudig melden via het claimportal van Autotrust. Kies vervolgens voor een garage bij u in de buurt voor onderhoud of reparatie. Zo heeft u altijd garantie dichtbij huis én in Europa.

Let op:belangrijk is dat het defect gemeld wordt zodra u een (beginnend) defect opmerkt, voordat u overgaat tot reparatie.

Vragen?
Neem gerust contact op met Autotrust voor vragen over de voorwaarden en garantiemogelijkheden voor een specifieke auto. We helpen u graag verder!

Auto verkopen
ANWB autoverkoop-service geeft je binnen 3 dagen een vrijblijvend bod op je auto. Ze bieden je auto daarvoor aan bij 70.000 autobedrijven uit heel Europa. Ga je akkoord met het hoogste bod? Dan mag je je auto inleveren op één van de 21 inleverpunten.
Autoverzekering
Als je een auto koopt moet je verplicht een WA verzekering afsluiten. Maar je kunt ook uit een meer uitgebreide verzekering kiezen zoals een beperkt of volledig casco verzekering. In totaal kun je kiezen uit 75 verschillende verzekeringen dekkingen en polisvoorwaarden.

Wij zorgen voor uw beste deal

Zoeken Vinden Rijden!

Wijvindenautos.nl werkt vraaggericht, onafhankelijk en objectief. Samen stellen we een zoekprofiel op en vinden voor jou de beste auto.

Contact

  • Wijvindenautos.nl
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • KVK: 73 823 023
Copyirght© 2019 wijvindenautos.nl. Realisatie: Internetbureau Praes