Maak kennis met wijvindenautos.nl

Ben je op zoek naar een nieuwe (gebruikte) auto? Maar je hebt geen zin en tijd om eindeloos het internet af te speuren? Of om je vrije zaterdagen te besteden aan het aflopen van auto showrooms?

Wij zoeken en vinden voor jou de perfecte auto.

Ik ben Rick Zweers eigenaar van wijvindenautos.nl. Bij wijvindenautos.nl gaan wij opzoek naar de beste deal voor onze klant. Het doel van ons bedrijf is de auto koper adviseren, begeleiden en te ontzorgen bij de zoektocht en de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto.

De reden dat wij ons bedrijf begonnen zijn is omdat wij vinden dat de huidige automarkt erg aanbodgericht en voorraad gestuurd is. Dit houdt in dat er vooral wordt gekeken naar de verkoopaantallen en wat de voorraad is maar aan de wensen van de klant wordt weinig tot geen aandacht besteed. Wij hebben geconstateerd dat autokopers behoefte hebben aan een eerlijk en onafhankelijk advies. Dit idee is dit ondertussen uitgegroeid tot een onderneming die dagelijks mensen helpt hun perfecte auto te vinden.

Wij zijn geen dealer en ook geen leasemaatschappij, wij zijn een onafhankelijke adviseur en bemiddelaar. Doordat wij zelf geen voorraad hebben, is er dus ook geen reden om daarnaar te handelen. Wij worden door de leverende partijen gezien als een externe medewerker die niet op de loonlijst staat. Doordat wij veelvuldig binnen ons netwerk samenwerken kunnen wij vaak hoge kortingen krijgen en een nog betere deal garanderen.

Wijvindenautos.nl werkt alleen in jouw belang!

Wij zijn niet verbonden aan verkopende organisaties zoals autobedrijven, handelaren en autowebsites. Werken alleen in jouw belang! Door middel van een groot netwerk vragen wij offertes bij verschillende partijen op waarna je daaruit een keuze kan maken.

Adviseur en onafhankelijk bemiddelaar

Wijvindenautos.nl is geen autoverkoper, wij zijn adviseur en een onafhankelijk bemiddelaar. Wij bemiddelen in het traject van zoeken en vinden, met als resultaat: een deal tussen verkoper en koper. Wij zorgen voor een veilige en betrouwebare aankoop van jouw nieuwe auto.

Wijvindenautos.nl werkt precies andersom

Wij werken volledig vraaggestuurd en hebben zelf geen voorraad. Speciaal voor jou zoeken en vinden wij de perfecte match. Objectief en onafhankelijk.


Wij zorgen voor uw beste deal

Zoeken Vinden Rijden!

Wijvindenautos.nl werkt vraaggericht, onafhankelijk en objectief. Samen stellen we een zoekprofiel op en vinden voor jou de beste auto.

Contact

  • Wijvindenautos.nl
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • KVK: 73 823 023
Copyirght© 2019 wijvindenautos.nl. Realisatie: Internetbureau Praes